PARA VIVIR BIEN

"Pero los oligárquicos no dicen lo más importante: si los hombres han formado una comunidad y se han reunido por las riquezas, participan de la ciudad en la misma medida en que participan de la riqueza, de modo que el argumento de los oligárquicos parecería tener fuerza (pues no es justo que participe de las cien minas el que ha aportado una igual que el que ha dado el resto, ni de las minas primitivas ni de sus intereses). Pero los hombres no han formado una comunidad sólo para vivir, sino para vivir bien." Aristóteles, Política III 9

dimecres, 21 d’agost de 2013

CONVOCATÒRIA

Primera Universitat Popular d'Estiu d'Arenys de Munt
Notícies - Àrea de Serveis Personals - Educació - doc6752 
La Regidoria de Cultura i Ensenyament informa que durant el cap de setmana del 7 i 8 de setembre d’enguany, a Arenys de Munt hi haurà la primera Universitat Popular d’Estiu. 

La intenció és oferir una formació en diferents àmbits d’interès general oberta absolutament a tothom i en un ambient càlid i relaxat. D’aquí la proposta que us presentem.

La universitat es farà a l’escola Sant Martí i inclou tres àmbits: el dissabte dia 7 al matí, es desenvoluparà l’àmbit d’economia social; el mateix dissabte a la tarda, l’àmbit a tractar serà la història i el diumenge dia 8 al matí, s’ofereix l’àmbit de llengua.

Comptem amb la participació de reconeguts i reconegudes ponents, a qui volem agrair la bona predisposició, la força i l’entusiasme que ens han transmès per iniciar aquest projecte que tan ens motiva.

L’assistència a les ponències és gratuïta. Per tal de poder preveure l’aforament, cal fer preinscripció a les ponències que es prevegi assistir, a través del formulari que trobareu a la vostra disposició a partir de dilluns vinent dia 19 d’agost a la pàgina web www.arenysdemunt.cat o bé a l’oficina d’atenció al vilatà/na (OAV) en horari de dilluns a divendres de 2/4 de 9 del matí a les 2 del migdia.

Com a acte de cloenda, el diumenge dia 8, a les 7 de tarda a la plaça de l’Església, el grup de folk “La Carrau” ens oferirà un espectacle musical que és un recull de la cultura popular. És un espectacle que neix per celebrar els 15 anys de vida del grup. Us convidem a tots i a totes a assistir-hi.
 
Podeu consultar el programa complet amb tota la informació aquí

Destaquem:

 
Auto Cad Tutorials