PARA VIVIR BIEN

"Pero los oligárquicos no dicen lo más importante: si los hombres han formado una comunidad y se han reunido por las riquezas, participan de la ciudad en la misma medida en que participan de la riqueza, de modo que el argumento de los oligárquicos parecería tener fuerza (pues no es justo que participe de las cien minas el que ha aportado una igual que el que ha dado el resto, ni de las minas primitivas ni de sus intereses). Pero los hombres no han formado una comunidad sólo para vivir, sino para vivir bien." Aristóteles, Política III 9

dimecres, 5 de març de 2014

INVITACIÓ

ME HA LLEGADO ESTO A TRAVÉS DE LA REVISTA ASTROLABIO (en este enlace), QUE SE PUBLICA EN ESTE PORTAL DE REVISTAS CIENTÍFICAS Y ACADÉMICAS: RACO...Benvolguts/des,

RACO (Revistes Catalanes amb Accés Obert) és un repositori cooperatiu des del que es poden consultar, en accés obert, els articles a text complet de revistes científiques, culturals i erudites catalanes.

Va iniciar-se el 2006 amb la finalitat de contribuir a que les revistes catalanes d’alta cultura estiguessin a Internet i fossin consultables de forma conjunta. Avui 74 institucions, entre les quals hi ha la vostra, participen a RACO amb més de 400 revistes els continguts de les quals són, en la seva majoria, consultables en règim d’accés obert.

RACO ha contribuït a la internacionalització de la recerca duta a terme a Catalunya i a la visibilitat de la seva cultura des d’arreu. Amb motiu de la incorporació de la revista que fa 400 hem organitzat un acte de celebració que presidirà el Conseller de Cultura al qual ens agradaria molt que hi fóssiu presents. Tindrà lloc dilluns 10 de març a les 19h al claustre de l’Arts Santa Mònica (Rambla Santa Mònica 7, Barcelona). Us adjuntem la invitació.


Auto Cad Tutorials