PARA VIVIR BIEN

"Pero los oligárquicos no dicen lo más importante: si los hombres han formado una comunidad y se han reunido por las riquezas, participan de la ciudad en la misma medida en que participan de la riqueza, de modo que el argumento de los oligárquicos parecería tener fuerza (pues no es justo que participe de las cien minas el que ha aportado una igual que el que ha dado el resto, ni de las minas primitivas ni de sus intereses). Pero los hombres no han formado una comunidad sólo para vivir, sino para vivir bien." Aristóteles, Política III 9

divendres, 17 d’abril de 2015

CONFERÈNCIA SOBRE LA BOGERIA DEL QUIXOT

Tothom coneix abastament l’influència del famós personatge creat per Miguel de Cervantes, tot i que el Quixot també fou prou analitzat per diversos teòrics del camp psicopatològic. És el cas del fundador i primer director de l’Institut Mental, el doctor Emili Pi i Molist, autor d’un polèmic assaig que va crear tendència en les futures investigacions sobre literatura i bogeria. 

Si volen conèixer quina és la relació entre el famós "hidalgo" Alonso Quijano i el Dr. Pi i Molist, no es perdin la conferència que tindrà lloc el proper dimecres 22 d'abril, vesprada de la diada de Sant Jordi, a la Biblioteca Central de Nou Barris a les 19.00h.


Auto Cad Tutorials