PARA VIVIR BIEN

"Pero los oligárquicos no dicen lo más importante: si los hombres han formado una comunidad y se han reunido por las riquezas, participan de la ciudad en la misma medida en que participan de la riqueza, de modo que el argumento de los oligárquicos parecería tener fuerza (pues no es justo que participe de las cien minas el que ha aportado una igual que el que ha dado el resto, ni de las minas primitivas ni de sus intereses). Pero los hombres no han formado una comunidad sólo para vivir, sino para vivir bien." Aristóteles, Política III 9

dimarts, 5 de febrer de 2013

NOVETAT EDITORIAL: La meva germana Paula

Unes paraules per a pares, mestres i altres educadors:
Quan la mort arriba a casa, sigui per la pèrdua d'un avi o àvia, tiet o tieta, mare o pare, és molt difícil i dramàtic per a la família. Però el fet encara és més colpidor si la mort és d'un nen o d'una nena. Sovint els pares estan tan aclaparats jpel dolor que els és molt difícil consolar els germans o germanes.

"La meva germana Paula" pretén fer veure als nens i a les nenes, amb una lectura guiada per un adult, que les persones que es moren sempre forment part de la nostra vida. Els nens necessiten saber que la vida continua i que a la seva llar podran superar la immensa tristesa que senten. És important escoltar el nen, deixar-li transmetre el que pensa, que expressi les seves pors i els seus dubtes davant l'absència física del seu germà o germana per tal que no confongui realitat amb fantasia.Els contes ens ajuden a obrir una vida de diàleg, identificant-nos amb els personatges i compratitn les nostres vivències. Els nens i les nenes tenen molt a oferir i entre tots podem començar de nou tenitn sempre amb nosaltres el record de l'ésser estimat. La vida pot tornar a ser normal i el nen ha de participar en la recuperació de la mateixa.

La Carla, la protagonista del conte, troba suport en el seu entorn: els pares, els avis, la mestra... Tots estan al seu costat i l'ajuden a continuar vivint amb el record de la seva germana.

El pots comprar en aquest lloc: agapea.
Auto Cad Tutorials