QUÈ ÉS VIURE BÉ

  • Quina és la millor forma de viure? Dit d'una altra manera: creus que vius bé? Com definiríem viure bé? És suficient assegurar-se un “viure bé” individual o hauríem de comptar amb els altres per gaudir més del bé? Les opinions podem ser molt diverses, així que convé trobar algunes idees comunes. De cada grup farem un llistat dels elements que penseu que ens ajuden a viure bé:
    • GRUP A (artistes plàstics): tenir un treball que t'agradi, no tenir preocupacions, no haver de fer classe, viure en l'abundància, ser ric, tenir, els diners suficients per mantenir-se, tenir salut, aconseguir els teus somnis, viatjar, sortir a la televisió, estar amb la gent que t'estima, fer el que vols, sentir-se bé amb un mateix, gaudir dels amics i la família, aprendre dels errors (equivocar-se), ser positiu i fort, tenir temps per fer el que t'agrada.
    • GRUP D (científics i humanistes): gaudir de la música, gaudir del silenci, gaudir de la felicitat, evitar el mal, fer esport, tenir wi-fi per tot arreu, tenir amics i família, tenir sexe, tenir salut, gaudir de la soledat, gaudir de l'amor, tenir una vida digna, gaudir dels petits moments, tenir llibertat, superar les preocupacions, tenir distraccions, aconseguir les nostres fites, ser creatius.

Comentarios

ENTRADAS MÁS VISITADAS EN LA ÚLTIMA SEMANA

LAS IDEAS INNATAS DE DESCARTES

DESCARTES Y LA DUDA (actualización)

CRONOLOGÍA DE LAS OBRAS DE PLATÓN

KANT Y LA MENTIRA

DESCARTES Y LOS DIFERENTES TIPOS DE IDEAS